După Halsey și Natti Natasha, încă o artistă celebră a anunțat că este însărcinată. Ellie Goulding a dat vestea cea mare prin intermediul unui pictorial pentru revista Vogue. 

Ellie Goulding și-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă într-o ședință foto pe care a făcut-o pentru Vogue. Artista și soțul ei, Caspar Jopling, așteaptă primul lor copil, iar viitoarea mămică a dezvăluit că așteaptă cu nerăbdare să își cunoască bebelușul, dar că își dorește să facă în continuare și muzică și să îmbine cariera cu maternitatea. ”Abia aștept să merg din nou în turneu. Am fost în studio în mare parte din timp și sunt încântată de provocarea care mă așteaptă. Va fi o experiență complet nouă pentru mine. 

Artista britanică este însărcinată în șapte luni și a povestit că a aflat că va fi mămică în timpul unei escapade romantice cu soțul ei, atunci când au sărbătorit un an de la nuntă. ”A fost o nebunie. Nu era în plan. Gândul de a fi însărcinată părea ceva ireal”, a spus Ellie în cadrul aceluiași interviu. Cântăreața a mai dezvăluit că a experimentat grețurile specifice sarcinii și stări de oboseală, dar totul pălește când se gândește că mai e puțin și își va ține în brațe bebelușul.