Atunci când Paul Walker a murit, echipa de producție a francizei ”Fast & Furious” a promis să-i cinstească memoria așa cum merită. Partea a opta i-a fost dedicată și s-a lăsat cu lacrimi la premiera oficială, atunci când colegii au vorbit în memoria lui. 

VIDEO: Încă o piesă BETON pe coloana sonoră de la ”Furious 8”! Pinto “Wahin” & DJ Ricky Luna – La Habana

”The Fate Of The Furious” a avut premiera în urmă cu câteva zile, dar se laudă deja cu încasări de peste 700 de milioane de dolari în box office. Dacă nu ai văzut filmul încă, nu o să-ți dăm spoilere (prea multe), dar îți spunem că sunt câteva momente în care amintirea lui Paul Walker (Brian) e atât de vie, încât îți va trezi nostalgie. De fapt, Vin Diesel și Scott Eastwood au povestit că nu a fost zi de filmare în care să nu se gândească la ”fratele” Paul Walker sau să nu vorbească despre el. 

OMG! Paul Walker a fost ”prezent” la filmările pentru ”Furious 8”. Uite cum a fost posibil!

La final, după ce trupa își îndeplinește misiunea și se reunește pentru a sărbători, Dominic (Vin Diesel) le dă tuturor vestea cea mare: își va boteza fiul Brian. E un moment în care este cinstită atât amintirea lui Paul Walker, cât și a personajului lui din film, fără de care povestea nu ar fi ajuns niciodată atât de departe. Interesant e că la fel s-a întâmplat și în realitate: actorul și-a botezat fetița Pauline, în memoria celui care i-a fost prieten atâția ani.