Nu mai este niciun secret faptul că familia Kardashian are câte un om care să facă orice treabă în locul lor. Fiecare dintre cele cinci fete ale lui Kris Jenner are propriul bucătar, dar se pare că mezina Kendall a vrut să își arate veleitățile de chef.

Kendall Jenner a reușit să se facă de râs într-un mare fel. Sora lui Kim Kardashian a devenit virală peste noapte după ce a arătat lumii întregi că habar nu are să taie un castravete banal. În cel mai recent episod al show-ului de pe Hulu, Kris îi propune lui Kendall să apeleze la ajutorul bucătarului pentru a-i face un sandviș.

Modelul a refuzat-o pe mama ei și a vrut să îi arate că se poate descurca și singura. Demonstrația ei a fost un epic fail, căci se pare că fiica lui Kris Jenner a fost depășită de legumă. Pe lângă faptul că nu știa cum să o taie, Kendall a fost uimită și de faptul că acesta avea semințe.

Videoclipul de câteva secunde a ajuns viral, iar fanii ei au început imediat să reacționeze. Cu alte cuvinte, bucătăria chiar nu este pentru oricine.

 

@calabasaswings #cucumber #kitchenskills #cooking #snack #kendalljenner ♬ original sound - Stefano