Christina Aguilera a lansat mult anticipata colaborare cu Demi Lovato. "Fall In Line" face parte de pe al 4-lea album din cariera Christinei, "Liberation", care va fi lansat la mijlocul lunii iunie. Mesajul piesei este unul simplu: iubește-te pentru ceea ce ești, nu le face altora jocul.

Duetul a fost pregătit câteva luni de către cele două artiste, iar piesa este un imn inspirațional al femeilor tinere: "Fetelor, ascultați-mă cu atenție / Pentru că mie nu mi-a spus nimeni / Dar voi meritați să știți / Nu sunteți proprietatea nimănui / Nu le datorați nimic / Nici trupul vostru, nici sufletul vostru".

Demi și Xtina au anunțat noul single încă din februarie, când Demi declara: "Am colaborat cu unul dintre cei mai mari idoli ai mei. Nu vă pot spune încă despre cine e vorba, dar o să aflați. Este un cântec incredibil, abia aștept să îl ascultați". De cealaltă parte, Christina Aguilera spune că a avut mai multe opțiuni, dar că vocea lui Demi Lovato a convins-o să facă acest featuring: "Am trecut prin câteva nume de femei, am avut nevoie de o cântăreață, însă ea a dus piesa la un alt nivel. Aproape că am plâns când am auzit-o la înregistrări".