După ce au făcut furori cu "Chantaje", piesă al cărei videoclip a depășit 2 miliarde de vizualizări pe Youtube, Shakira și Maluma se pregătesc să cucerească din nou toate playlist-urile și topurile cu "Trap". S-au gândit, s-au răzgândit, și până la urmă se pare că au filmat deja și videoclipul.

După succesul "Chantaje" e greu de crezut că noua piesă va fi cel puțin la fel de reușită. Melodia pe care toată lumea a fredonat-o de la sfârșitul ui 2016 și o mai fredonează și acum a devenit unul dintre cele mai de succes single-uri de pe albumul artistei columbiene, "El Dorado", și a ridicat enorm așteptările fanilor.

Cei care au ascultat albumul Shakirei, știu deja cum sună "Trap", piesă inclusă pe același disc. În mediul muzical, piesa a reușit să treacă neobservată, cel puțin până acum, când Maluma și Shakira au filmat videoclipul. Dacă nu mai ai răbdare, îți spunem doar atât: lansarea este foarte aproape. De fapt, cei doi artiști au postat deja pe conturile lor de Instagram primele teasere video.

 

 

A post shared by Shakira (@shakira) on

 

A post shared by MALUMA (@maluma) on