În 2015 românii au avut parte de concerte şi festivaluri de senzație. Cele mai BETON evenimente au fost concertul Robbie Williams şi Forza ZU.

Peste 60.000 de oameni au mers să-l vadă pe Robbie Williams în Piața Constituției din Bucureşti, pe 17 iulie. Problemele organizatorice i-au cam luat fața artistului britanic şi s-a vorbit mai mult despre cozile de la chioşcurile de băuturi, decât despre show-ul în sine. Dar, una peste alta, rămâne de văzut dacă în anii următori vom mai avea parte de un concert de un asemenea calibru.

FOTO: Delia a avut cea mai ÎNDRĂZNEAȚĂ ținută la concertul lui Robbie. Ai avea curaj să porți asta?

Mihai Morar a făcut un interviu EXCLUSIV cu Robbie Williams

2015 ne-a arătat din nou ce înseamă FORZA ZU. La Sibiu a fost emoționant, spectaculos, de poveste. PERFECT, într-un cuvânt! Împreună cu voi şi cu cei mai tari artişti din țară, am făcut din nou istorie, pentru al cincilea an la rând. B.U.G. Mafia, Loredana, Pact, Andra, Smiley, Delia, Randi şi Alina Eremia s-au numărat printre artiştii care au oferit momente de neuitat şi care au intrat direct în sufletele zecilor de mii de oameni prezenți la concert.

Brațele celor din public au făcut cele mai mari valuri care s-au văzut vreodată în România, iar la lăsarea întunericului Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au "aprins" zeci de mii de licurici în Piața Sfatului din Sibiu.Stela Enache a adus suflet lângă suflet, indiferent de generație, cu şlagărul "Ani de liceu" şi toată gaşca de artişti de pe scena Forza ZU şi-a unit glasurile cu cele din public pentru a arăta că să fii ZU înseamnă să fii vocea întâi în România.

VIDEO: ŞASE momente în care s-a scris ISTORIE la Forza ZU!

Alt eveniment BETON al anului 2015 a fost concertul Roxette de la Arenele Romane. Mulți au fost descurajați de ploaia torențială şi au uitat de banii dați pe bilete, dar cei care au rămas să-i vadă pe Marie, Per şi muzicienii lor s-au bucurat de un show plin de energie şi entuziasm.

Tot la Arenele Romane a avut loc şi concertul OneRepublic. Unul sold-out, chiar dacă vremea nu a ținut nici atunci cu publicul şi cu artiştii. Chiar şi ala, Arenele Romane s-au umplut până la refuz, iar show-ul a fost la înălțimea aşteptărilor.

Aşa a fost la concertul OneRepublic de la Bucureşti

Clujul a pus România pe harta celor mai mari festivaluri muzicale din lume în 2015.

La Untold Festival s-au strâns în patru zile peste 250.000 de petrecăreți şi cei mai tari DJ şi artişti electro-dance-music din întreaga lume. Capetele de afiş au fost Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi Dimitri Vegas & Like Mike şi, după patru zile şi patru nopți de party la greu, nu a existat nimeni nemulțumit.

UNTOLD 2015 Aftermovie

The wait is over! This is the moment we've been all waiting for!#UntoldFestival #UntoldHeroesDirected by: Laviniu Lazar [S-I-M]DOP: Daniel Dan [S-I-M]Camera:Iancu MoraruTudor TurturicaClaudiu MorarCatalin DardeaAdrian BacneanuFlorin OlteanuBogdan DuminciucEduard SchneiderIoana CutugnoClaudiu MargineanSorin SabauAerials:Paul MijoiuCalin SapunaruCatalin DardeaMircea SabauSebastian BujaLaviniu LazarEdit:Calin SapunaruDaniel DanLaviniu LazarProduced by: Lazar - stories in motion

Posted by Untold Festival on Wednesday, October 21, 2015

Electric Castle a adunat pe domeniul de la Castelul Banffy zeci de mii de oameni care s-au distrat şi au dansat cât i-au ținut cizmele de cauciuc şi pelerinele. Pentru că asta a fost "uniforma" festivalului, după ce ploaia a transformat cele 10 hectare de verdeață de pe domeniul de la Bonțida într-o mare de mocirlă. Capriciile vremii nu i-au împiedicat pe oameni să se distreze cum au ştiut mai bine pe ritmurile electrizante ale celor de la Prodigy, Rudimental, Fatboy Slim sau Şuie Paparude, care s-au numărat printre cei 38 de artişti prezenți la eveniment.

Dar sigur ediția din 2015 a Electric Castle va rămâne în istorie şi datorită imaginilor cu corturi "înecate" de apă, cu noroi până la glezne şi cu oameni dansând în picioarele goale ca să nu-şi strice şi mai rău încălțămintea

Electric Castle Festival - Day 4Photo: Dragos Birtoiu

Posted by Electric Castle Festival on Monday, June 29, 2015