Forza ZU 2017 a avut loc pe Plaja Modern din Constanța şi a oferit, ca şi în anii trecuți, momente priceless. Chiar şi felul în care s-a terminat - brusc şi cu multă apă - a fost o premieră! Dar, dincolo de orice, s-a văzut şi anul acesta că Forza ZU este o stare, nu doar un mare concert. Cel mai mare din România! Iar starea de ZU s-a simțit încă de pe covorul verde, unde artiştii au fost întâmpinați de Răzvan Popescu şi de Flick.

3 Sud Est au împlinit anul ăsta 20 de ani de carieră şi au vrut să sărbătorească la Forza ZU. Ca să ne dăm seama cât timp a trecut, Mihai şi-a adus şi fiica pe covorul verde, ca să vedem ce domnişoară mare are. Deşi puştoaica l-a cam "trădat", mărturisind că e mai mult cu hip-hop-ul, decât cu 3 Sud Est.

Alina Eremia a avut o apariție răvăşitoare pe covorul verde de la Forza ZU 2017. Mai ales pentru Răzvan Popescu, care i-a îngenuncheat în față înainte de interviu. Elegantă şi hot, inspirată din moda anilor '80, Alina Eremia avea pregătită o altă ținută pentru scenă, dar din păcate ploaia ne-a stricat planurile şi nu am mai apucat să vedem ce ne pregătise.

Raluka a fost o apariție colorată pe covorul verde, afişând ceea ce a fost probabil cea mai #blană coafură de la Forza ZU 2017. Nu crezi? Convinge-te!

Bine, ca să fim fair, Lidia Buble a cam concurat-o pe Raluka la capitolul coafură!

Feli a fost pentru prima oară la Forza ZU în 2017 şi a vrut să ne arate încă de pe covorul verde că are centura neagră în muzică, înainte de a o demonstra pe scenă.

Aşa am trăit FORZA ZU 2017