Pink a avut parte de un moment extrem de emoționant, în timpul unuia dintre concertele susținute în Australia. Cântăreața a decis să întrerupă show-ul, a coborât de pe scenă și a mers în public pentru a îmbrățișa o adolescentă de 14 ani, a cărei mamă a decedat de curând.

Prezentă la concert, tânara a adus cu ea o pancartă pe care scria: „Numele meu este Leah. Am 14 ani. Mi-am pierdut frumoasa mamă luna trecută. Mi-ar plăcea o îmbrățișare... Te rog!”. P!nk a observat totul și, copleșită de emoții, a oprit concertul și i-a îndeplinit dorința adolescentei.

Potrivit presei australiene, tânăra plănuise să vină la concert împreună cu mama ei, şi ea o admiratoare a lui P!nk, însă a pierdut lupta cu boala prea devreme. Leah a decis totuși să meargă, convinsă că mama ei și-ar fi dorit asta. "Mulțumesc. Mama mea te-a iubit.", i-a transmis artistei, iar P!nk i-a dat un autograf pe mână și i-a îndemnat pe toți să își sune mamele.

„Era sfâșiată de durere. Dar de la concert încoace, nu s-a oprit din zâmbit și cântat”, a dezvăluit verișoara fetei, Katrina Donkin, conform CBS News.