Vedetele se pricep destul de bine când vine vorba să ascundă secrete majore - cum ar fi acela că s-au căsătorit. Au tot timpul paparazzi pe urmele lor și e greu de crezut că pot face vreun pas important care să le scape jurnaliștilor.

Obișnuit să fie discret în ceea ce privește viața sa personală, Ed Sheeran a luat pe toată lumea prin suprindere când a anunțat - la începutul anului - că și-a cerut iubita în căsătorie. Artistul britanic nu a oferit atunci mai multe detalii, iar toată lumea se aștepta nunta să aibă loc în curând.

FOTO OMG | Maluma a abuzat de Photoshop și s-a făcut de râs! Vezi fotografia de care râde tot internetul!

Într-un interviu acordat Access Hollywood, artistul a lăsat să se înțeleagă că el și iubita lui, Cherry Seaborn, au spus DA în fața altarului. Întrebat dacă a ales o dată și o locație pentru nuntă, cântărețul britanic, timid din fire, s-a înroșit, a evitat să spună ”da”, însă a arătat spre verigheta de pe deget. Ed Sheeran a dat naștere primelor speculații de acest gen în luna februarie, când a apărut pentru prima oară cu verighetă, la concertul din Londra.

Dacă te întrebai cum arată tipa care îl inspiră pe Ed Sheeran să compună piesele alea frumoase de dragoste: ”Shape Of You”, ”Thinking Out Loud”, ”Photograph” (asta ca să nu mai vorbim despre piesele pe care le compune pentru alți artiști), și mai nou soția lui, ți-o arătăm noi! 

O cheamă Cherry Seaborn, iar Sheeran a recunoscut că e îndrăgostit până peste cap: ”A fost prima dată când am avut timp să mă îndrăgostesc pe bune. Întotdeauna am pus pasiune, dar intram într-o relație, apoi plecam în turneu pentru un an și jumătate și totul se ducea de râpă. Am zis hai să renunțăm la joburile noastre și să petrecem un an împreună. Așa am făcut, am călătorit și am stat zi de zi împreună, timp de un an, ne-am consolidat relația. N-am fost niciodată mai fericit, mai relaxat, mai inspirat. Simt că lucrurile s-au așezat, pentru că le-am dat timp”.

Așa arată cea care l-a cucerit iremediabil: