Gaşca "Friends" s-a reunit după 12 ani de la terminarea serialului pentru un eveniment "huge" organizat de NBC în cinstea regizorului James Burrows, "tăticul" tuturor serialelor de comedie care ne-au înveselit ani la rând. Nu au fost chiar toți, pentru că Chandler (Matthew Perry) a lipsit de la apel, însă sigur te va lovi nostalgia când îi vei revedea împreună.

VIDEO: Aşa ar fi arătat serialul "Friends" dacă ar fi fost lansat în 2015

NBC a promis un show special pe 21 februarie, iar cinci dintre cei şase prieteni pe care oricine a văzut serialul  şi-ar fi dorit să-i aibă au spus "prezent". Şi a ieşit un moment de excepție.

17 lecții de viață pe care le-ai învățat de la Phoebe din "Friends"

David Schwimmer (Ross), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Matt LeBlanc (Joey) și Lisa Kudrow (Phoebe) au stat din nou împreună şi au rememorat cele mai frumoase momente din perioada "Friends", serial care a rulat timp de zece sezoane, între anii 1994 și 2004. Singurul absent a fost Matthew Perry (Chandler), care a trimis doar un mesaj video, deoarece avea de jucat o piesă la Londra.

Vizibil schimbați fizic şi foarte probabil cu destule intervenții estetice, cei cinci au fost la fel de amuzanți şi au făcut pe toată lumea să-şi dorească din nou o reluare a serialului.

Cum a arătat întâlnirea, vezi mai jos: