Orașul Faptelor Bune continuă maratonul de îndeplinit dorințe. Poveștile care se aud în casa de sticlă din Oradea se conturează în realitate în fiecare minut.

Mama a trei copii, însărcinată cu al patrulea, locuiește în Hunedoara și nu are niciun fel de venit, pentru a-și crește copiii, în afara alocației. Soțul ei câștigă 500 lei pe lună, dar le este foarte greu cu banii. Locuiesc într-o singură cameră și au un singur pat. Dorm toți acolo și au nevoie de lemne, pentru a se încălzi iarna aceasta. Nu au ce pune pe masa de Crăciun și trăiesc de azi pe mâine, dar nu cer prea multe. Vor să treacă de iarna asta. 

Acestea au fost cuvintele ei: "Am 25 de ani, 3 copii și al 4-lea pe drum. Locuim într-o casă fără apă, iar curent avem datorită unui vecin binevoitor. Am nevoie de lemne, ca să fie cald în casă să fie cald în casă pentru cei mici. "

Familia din Hunedoara a primit o tonă de lemne de la un bucureștean, dar și o sumă de bani considerabilă plus cadouri, pentru a le face celor mici sărbătorile mai bune.