Ți-ai imaginat-o vreodată pe Loredana Groza în postura de copilot al unui campion de Formula 1? Artista a luat parte la o campanie socială care se desfășoară la nivel global, alături de Mika Hakkinen, dublu campion de Formula 1.

Mika este în prezent ambasador Global al Programului de Consum Responsabil de Alcool Johnnie Walker. El a făcut o demonstrație spectaculoasă, ca parte a campaniei de responsabilizare.

VEZI ȘI: Alexandra Stan e gata de una din cele mai tari experienţe. Va fi în maşină cu un fost campion mondial de Formula 1

Loredana a fost copilot și nu numai că a stat în dreapta lui Mika, dar a și filmat momentul. Pentru a-și învinge emoțiile, Lori a cântat celebra melodie a lui Edith Piaf, ”Non, Je Ne Regrette Rien”.

”Să fiu copilotul lui Mika Hakkinen, campion de Formula 1 nu mi se întâmplă în fiecare zi 🙂 Am făcut un pact înainte, el o să conducă și eu o să cânt”, a scris Lori pe pagina de Facebook.

Sa fiu copilotul lui Mika Häkkinen,campion de Formula 1 nu mi se intampla in fiecare zi:)Am facut un pact inainte, el o…

Posted by Loredana Groza on Saturday, 16 May 2015