Shakira și Gerard Piqué formează unul dintre cele mai frumoase cupluri internaționale și nu par să se plictisească deloc. Recent, Piqué i-a făcut o farsă iubitei lui și a împărtășit momentul cu fanii de pe Instagram.

VIDEO: Shakira și-a înnebunit fanii cu mișcările astea. Uite cum a dansat într-o cofetărie!

Shakira și Piqué au petrecut o seară în oraș, iar fotbalistul s-a gândit că e momentul perfect pentru a-i face o farsă iubitei sale. Atunci când a venit desertul, a rugat-o pe Shakira să îl miroasă, sub pretextul că al lui are un miros ciudat, și a băgat-o cu fața în tort, în timp ce cineva filma. Cântăreața a început să râdă și l-a făcut idiot, în glumă, bineînțeles. Fotbalistul Barcelonei a împăcat-o rapid și a ajutat-o să se șteargă pe față. Imaginile au făcut deliciul fanilor lui de pe Instagram, iar filmulețul a fost vizionat de peste 600 de mii de oameni.

Ayer disfrutando de una gran noche en el @yoursbarcelona con los amigos de #foodink! Cuidado @shakira con el pastel...

Un clip video postat de Gerard Piqué (@3gerardpique) pe

Shakira și Gerard Piqué sunt împreună din 2010 și au doi copii. S-au cunoscut în timp ce Shakira filma videoclipul ”Waka Waka”, imnul Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud. Piqué a dezvăluit că prima lor discuție a fost despre... vreme.