Irina Rimes e genul de artist care a crescut într-un an cât alții în 10. A intrat în forță pe radio cu ”Visele”, piesa ei de debut. A urmat trilogia ”Iubiri secrete”, iar recent a rupt YouTube-ul cu ”Ce s-a întâmplat cu noi”. Dar drumul până la succes nu a fost ușor, iar Irina Rimes a povestit prin ce a trecut ca să ajungă aici.

VIDEO | Irina Rimes a dat lovitura cu piesa asta! E cea mai urmărită de pe Youtube România

A venit de peste Prut, a cucerit piața muzicală de la noi, iar acum compune pentru Antonia, Inna, Andra sau Alina Eremia. Irina Rimes a povestit în emisiunea ”Răi da' buni”, atunci când și-a lansat piesa, cum a ajuns să aibă succes. A pornit de jos, iar visul ei era să ajungă la un talent show de peste Prut. A început să compună pentru artiștii din Republica Moldova, într-o perioadă în care îi era foarte greu din punct de vedere financiar. Cum a ajuns în România? 

VIDEO: Irina Rimes şi-a schimbat look-ul. N-ai recunoaşte-o dacă ai vedea-o aşa pe stradă!

A avut o promisiune de la o casă de discuri de la noi, așa că și-a făcut bagajele și a venit la București. Nu s-a concretizat, dar a ajuns să lucreze cu Raluka, iar colaborarea lor continuă și acum. Ambiție, muncă multă și un vis pe care l-a urmat și care, până la urmă s-a împlinit. Irina urmează să lanseze albumul ”Despre el”, cu piesele pe care deja le știm, dar și cu melodii noi. 

TOP 5 piese pe care Irina Rimes le-a compus pentru alți artişti

Dacă vrei să afli povestea chiar de la ea sau dacă ai o zi proastă, ascultă ce zice în interviul ăsta cu Mihai Morar! O să-ți dea putere să mergi mai departe, garantăm!