”Djadja” a fost detronată. Cea mai tare colaborare de la finalul anului trecut a detronat-o și a ajuns pe primul loc în Most Wanted. 

DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna și Cardi B au dat lovitura pe final de 2018 cu ”Taki Taki”. Acum, melodia a ajuns number one și în Most Wanted, topul pe care tu îl faci și în care îți votezi piesele favorite. 

Partea cea mai tare e că ”Taki Taki” nici măcar nu fusese pe podium cu o săptămână în urmă, ci a ajuns de pe locul patru, direct pe locul întâi. Ce schimbări importante s-au mai produs? Dacă ai urmărit emisiunea sâmbătă, pe ZU TV, probabil ai aflat deja. Dacă nu, îți spune acum Adi Mihăilă - The Hitman. 

 

 

Most Wanted e topul pe care tu îl faci, votând pe www.radiozu.ro. În fiecare sămbătă, Adi Mihăilă - The Hitman îți spune, pe ZU TV, ce schimbări au avut loc în Most Wanted. Nu uita, dacă îți place o piesă și vrei să o aduci mai sus în top, o poți vota AICI. Dacă vrei să vezi altă piesă pe primul loc săptămâna viitoare, știi ce ai de făcut, da? Exact, să votezi!