După ce a stabilit un record cu hitul lansat împreună cu băieții de la Carla's Dreams - "Cum ne noi", Delia repetă experiența. A dat Youtube-ul peste cap, de data asta cu un single doar al ei.

O vorbă mai veche spune așa: ”Nu mă întreba cum am făcut primul milion, întreabă-mă cum le-am făcut pe celelalte”. Se poate aplica perfect și atunci când vine vorba de vizualizări. Delia tocmai a depășit 40 de milioane de views pentru o singură piesă.

WTF! Supărată că i-a făcut concurență, Kylie Jenner vrea să se răzbune pe Rihanna

"Da, mamă" scrie record după record pe Youtube. Primul single de pe albumul „Deliria” a adunat în doar 30 de ore - 1.000.000 de vizualizări, fiind prima melodie românească care ajunge la o asemenea performanță. Primele 10 milioane au fost bifate după 19 zile, iar acum... "puteți uita"!

Piesa "Da, mamă" a fost produsă de Claudiu Ursache și Alex Cotoi și compusă de către Carla's Dreams. Cea mai controversată melodie din 2015 a mai depășit un record pe Youtube. A fost prima melodie în limba română care depășește 100.000 de like-uri. Asta înseamnă să fii Delia!