Adda a demonstrat de-a lungul timpului că își merită toate laudele. Artista a muncit din greu pentru a avea succesul și cariera de acum, iar în spatele artistei de 1,62 de metri se ascunde un caracter de luptătoare.

La 19 ani, ADDA a venit în Bucuresti pentru a-și urma visul de a deveni un artist complet. Acesta a fost cel mai important pas pe care ADDA l-a făcut pentru a-și urma visul. Artista a fost pasionată de muzică încă din copilărie, când oferea, în joacă, spectacole pentru conscuți imaginându-și o scenă adevărată. Pasiunea ei pentru muzică are și o explicație: părinții ei sunt au cochetat și ei de-a lungul timpului cu muzica.

Acum, ADDA este una dintre cele mai apreciate voci de la noi și a reușit ceea ce nu mulți artiști pot. ADDA și-a construit o imagine de artist cu suflet sensibil, voce caldă, dar în același timp, gata să facă față oricărei provocări. Pentru cei care o vizualizează doar pe ADDA de acum, avem o surpriză.

Căutând în cutia cu amintiri a artistei, am descoperit un moment de colecție. ADDA, în clasa a 11-a, pe scena concursului de talente ”Primăvara artistică”. Chiar dacă ADDA este total schimbată din punct de vedere fizic, vocea ei sigur îți sună cunoscută.