Anul 2020 nu a fost unul foarte greu pentru Beyonce. Soția lui Jay-Z a lansat colecția Ivy Park, a lansat piese și videoclipuri, iar cifrele din conturi au crescut. Drept mulțumire pentru cei care au făcut posibil acest lucru, queen B a postat un videoclip emoționant.

Beyonce poate primi premiul de mamă grijulie. Artista și-a ținut mult timp gemenii departe de ochii curioșilor, iar pe final de an a simțit că este timpul ca urmăritorii ei să facă cunoștință cu Sir și Rumi. Queen B este extrem de mândră de copiii ei, mai ales că fetița ei, Blue Ivy a primit o nominalizare la Grammy, fiind cea mai tânără de pe listă.

”Am devenit un ascultător mai bun. Blue este foarte isteață și este conștientă de ce se întâmplă în jurul ei, dar e de datoria mea, ca părinte, să fac tot posibilul să-i păstrez un mediu pozitiv și sigur, potrivit unui copil de opt ani.”, a declarat artista pentru Vogue.

Pe final de an, Beyonce a postat videoclipul în care a concluzionat cum a fost anul 2020 pentru ea: ”2020 ne-a separat, dar ne-a și unit. Cei mai mulți dintre noi nu au putut să își vadă persoanele dragi, dar am rămas uniți. Pentru mine, acest an a însemnat bucurie și iubire.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)