Băieții care au primit mandat de reținere pentru iubire din partea Radio ZU nu vor uita foarte uşor ziua de miercuri. Au trebuit să stea ore bune legați de partenerele lor, în timp ce acestea au fost răsfățate la salon.

VEZI ŞI: Cuplurile încătuşate au dansat în ploaie pe noua piesă a Deliei.

Cuplurile încătuşate de la ZU au parte răsfăț în a şasea zi de concurs. De fapt, doar fetele s-au relaxat. Ele au fost duse cu mandat la salon. Băieții au rămas fără telefoane mobile şi n-au avut decât să stea şi să se uite la partenerele lor.

VIDEO: Cuplurile încătuşate au vândut flori. Uite cum au reacționat oamenii de pe stradă

Şi nu a durat tocmai puțin. Fetele au fost spălate pe cap şi coafate, le-au fost făcute unghiile şi au trecut chiar şi pe la epilat. A fost locul în care băieții au trăit adevărate drame. Unii dintre ei au fost fascinați de chinul pe care trebuie să-l suporte partenerele lor, iar alții chiar au vrut să încerce senzația.

VIDEO: Cuplurile încătuşate de la Radio ZU s-au împuşcat la Laser Tag! Uite ce nebunie a ieşit!

Timpul nu a trecut deloc uşor pentru băieții. Toți şi-au căutat câte o ocupație pentru a nu se plictisi foarte tare. Orice au încercat, nu prea le-a reuşit.

Fă cunoştință cu cele CINCI cupluri încătuşate care visează la o vacanță de CINCI stele!

Mandatul de reținere pentru iubire primit de la Radio ZU pentru cele cinci cupluri expiră vineri. Atunci va fi desemnat cuplul care la vară va petrece o vacanță de cinci stele în Tenerife!