Ariana Grande a fost detronată! Formația sud-coreeană BTS a doborât recordul pentru cele mai multe vizualizări înregistrate pe Youtube într-o singură zi de la lansarea unui videoclip. În doar 24 de ore de la premieră, melodia "Boy With Luv", lansată împreună cu Halsey, a strâns nu mai puțin de 74,6 de milioane de vizualizări.

Videoclipul, extrem de colorat, scrie istorie pe Youtube. A depășit recordul stabilit anterior de Blackpink pentru "Kill This Love" care a avut 56,7 milioane de vizionări într-o zi și "Thank U, Next", al Arianei Grande, care a adunat 55,4 milioane de views în același interval de timp. "Boy With Luv" este, de asemenea, cel mai rapid videoclip care atinge pragul de 100 de milioane de vizualizări, în mai puțin de 2 zile. 

OMG! Bebe Rexha a recunoscut: "Sunt bipolară și nu mi-e rușine cu asta!"

Melodia este o continuare a piesei "Boy In Luv", lansată de simpaticii coreeni în 2014, și face parte de pe albumul "Map of the Soul: Persona", care conține și un featuring cu Ed Sheeran.

Nu este însă primul hit al trupei k-pop care strânge milioane de vizualizări în 24 de ore. Videoclipul piesei "Idol", lansat pe 24 august , a strâns în doar 24 de ore 45 de milioane de vizualizări, detronând videoclipul lui Taylor Swift "Look What You Made Me Do", care înregistrase 43,2 milioane de vizualizări în 24 de ore de la lansare.

ZECE lucruri pe care probabil nu le știai despre Alina Eremia

Din cauza numărului mare de accesări, la un moment dat, numărul vizualizărilor s-a blocat. Problema a fost remediată ulterior de cei de la Youtube, dar numai după ce mai mulți fani K-pop s-au plâns pe rețelele de socializare.