Vă mai aduceți aminte serialul ”Friends”? Au trecut 14 ani de când s-au încheiat filmările, dar are în continuare foarte mulți fani. Trebuie să recunoaștem că a fost unul dintre cele mai de succes seriale de comedie. Datorită lui, actori precum Jennifer Aniston, Courteney Cox sau Matt LeBlanc au devenit cunoscuți lumii întregi.

Fanii seriei și-au luat o țeapă de proporții în weekend, după ce pe internet a devenit viral un trailer al ceea ce ar fi trebuit să fie trecerea poveștii pe marile ecrane.

VIDEO: Asta e cea mai FORZĂ piesă a momentului. 7 milioane de oameni o ascultă în fiecare zi!

"Trailerul" realizat cu ajutorul unor programe de editare a strâns aproape 4 milioane de vizionări și a trezit interesul pentru o eventuală reuniune, iar unii dintre internauți au crezut pe bune că Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer se întorc în filmul Friends, în rolurile care i-au făcut celebri. 

"Mike și Phoebe au probleme în căsnicie, Monica și Chandler au divorțat, Joey nu a găsit pe nimeni, iar Ross și Rachel au probleme", au scris creatorii filmulețului în descrierea de pe YouTube. Din fericire, sau din nefericire pentru mulți, oamenii și-au dat seama rapid că e vorba de o farsă, iar imaginile au fost preluate de la diverse evenimente sau interviuri.