40.000 de oameni au semnat o petiție pentru ca trupa Maroon 5 să refuze să cânte la Super Bowl, dar Adam Levine n-a ținut cont de asta și s-a făcut de râs. Artistul a urcat topless pe scenă și a primit o mulțime de critici. Motivul? Show-ul a fost unul lipsit de surprize.

Adam Levine a avut o apariție sexy. A cântat, fără tricou pe el, cele mai cunoscute hit-uri de la Maroon 5.  Recitalul de 14 minute a inclus comete, drone, efecte pirotehnice şi pe celebrul personaj animat Spongebob pantaloni pătrați și... cam atât.

Trupa nu a reuşit să livreze publicului exuberanța cu care acesta era obişnuit de la edițiile precedente de Super Bowl, astfel că spectacolul a fost intens criticat, pe motiv că a fost extrem de banal.

Anunțul oficial privind recitalul din pauza galei Super Bowl a venit la jumătatea lunii ianuarie, după ce Rihanna, Cardi B, Outkast, Mary J. Blige, Usher și Nicki Minaj au refuzat să cânte, în semn de soldaritate cu sportivul Colin Kaepernick. Jucătorul a devenit cunoscut în SUA după ce a îngenuncheat, în 2016, în timpul intonării imnului național, pentru a manifesta împotriva rasismului şi a brutalității poliției față de comunitatea de culoare din SUA. Cazul a provocat mânia preşedintelui Donald Trump, iar Colin Kaepernick a devenit persona non grata şi nu şi-a mai găsit echipă după expirarea contractului cu San Francisco 49ers, în 2017.