Viața bate filmul și, de multe ori, actorii din filme și seriale ajung să se apropie incredibil de mult pe platourile de filmare și să formeze un cuplu în viața reală. Multe cupluri de la Hollywood s-au format în acest fel, iar cele mai recente ”victime” ale săgeții lui Cupidon sunt doi actori din serialul momentului, „Euphoria”. 

Presa de peste Ocean scrie că doi dintre actorii care au jucat în cel mai recent sezon din „Euphoria” formează un cuplu în realitate. Este vorba despre Hunter Schafer și Dominic Fike. Cei doi au fost surprinși de către paparazzi în timp ce ieșeau dintr-un restaurant, ținându-se de mână. Dominic s-a alăturat producției serialului special pentru sezonul doi, iar personajul lui joacă un rol important în dinamica acțiunii.

Sezonul doi din „Euphoria” s-a lansat pe 9 ianuarie, iar Zendaya a revenit în rolul lui Rue. Deși, pare că este ușor de digerat, Zendaya a recunoscut că subiectele nu sunt deloc light și că ar putea să-i afecteze pe unii. Tocmai de aceea, iubita lui Tom Holland a transmis un mesaj pentru toți fanii „Euphoria”.

„Știu că am mai spus asta... vreau să subliniez încă o dată faptul că „Euphoria” este un serial destinat audiențelor mature. Sezonul ăsta, poate mai mult decât primul, este extrem de emoționant. Are de-a face cu subiecte care pot declanșa reacții puternice și pot fi dificil de urmărit. Vă rog să vă uitați doar dacă vă simțiți confortabil! Aveți grijă de voi și vreau să știți că sunteți iubiți și eu pot să simt susținerea voastră!”, a scris Zendaya pe Instagram.

sursa foto: PageSix