Drake nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. Artistul tocmai ce a revenit pe scenă și, în ultima vreme, susținea concert după concert. Ei bine, se pare că este nevoit să ia o pauză. Și nu pentru că vrea, ci pentru că este forțat de împrejurări.

Drake este unul dintre cei mai de succes rapperi din lume. Piesele lui domină topurile, iar, până în momentul de față, a pus multe file la istoria muzicii. Rapperul avea planuri mari pentru perioada următoare, dar nu le va putea duce la capăt. Spunem „putea” pentru că Drake are COVID, iar asta înseamnă un singur lucru. Tot ce își planificase deja a fost amânat și a luat o pauză și de la urcatul pe scenă.

„Sunt efectiv devastat că trebuie să vă spun asta, dar am fost testat pozitiv pentru COVID. Show-ul „Young Money Reunion” programat pentru astă-seară va fi reprogramat cât mai curând. Vă voi anunța toate detaliile. Până atunci, sper ca toată lumea să fie în siguranță și sănătoasă. Îmi pare rău că vă dezamăgesc în weekend-ul pe care urma să-l petrecem împreună. În momentul în care voi fi testat negativ, voi urca pe scenă și voi da tot ce am (mai puțin COVID)”, a spus Drake.

Vești triste pentru fanii lui Drake. Artistul a anunțat că are COVID
Instagram

Cu cine se iubește Drake

Acum câteva luni, Drake și iubita lui, Johanna Leia au apărut pentru prima dată împreună la un meci de basket. La scurt timp după aceea, Drake a închiriat întreg stadionul pentru o cină romantic, iar cu asta a dat-o pe spate pe iubita lui. Johanna mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară, iar rapperul nu este deloc deranjat de asta, ci din contră, este foarte implicat în creșterea lor și vrea să îă ajute să își dezvolte pasiunea pentru sport.

Johanna Leia are 40 de ani și nu este deloc străină de lumina reflectoarelor. Aceasta a apărut împreună cu fiul ei în show-ul american Bringing Up Ballers, o emisiune în care sunt prezente ma multe familii care împărtășesc cu fanii cum manageriază programul și cum fac față antrenamentelor sportive și vieții personale. Johanna a ajuns să facă parte din cast-ul acestei emisiuni datorită fiului ei de 17 ani, Amari Bailey care este jucător profesionist de basket în echipa liceului Sierra Canyon.