În ultima perioadă, veștile proaste se țin lanț de Cardi B. Artista este în plin proces de divorț de Offset și se pare că va trebui să treacă pragul tribunalului pentru a se apăra și de o altă acuzație.

Urmăritorii lui Cardi B știu foarte bine episoadele în care aceasta a fost extrem de revoltată pe Donald Trump. Sinceritatea și efervescența lui Cardi nu au făcut decât să îi aducă probleme, deoarece susținătorii lui Trump nu au stat prea mult pe gânduri și au dat-o în judecată. 

Believe it or not, cea care a băgat-o în belele de data aceasta a fost chiar sora ei, Hennessy. Aceasta împreună cu iubita ei se aflau pe o plajă atunci când au început să se certe cu un grup de susținători de-ai președintelui. Fetele nu au cedat nicio secundă și au folosit cuvinte și gesturi jignitoare la adresa grupului de persoane.

Cardi a distribuit clipul pe Twitter, alături de mesajul ”Sora mea nu poate să meargă la plajă în Hampton fără ca suporterii lui Trump să nu o hărțuiască. o hărțuiau pe iubita surorii mele doar pentru că sunt un cuplu gay Afro/Hispanic.”

Gurile rele au susținut că rapperița ar fi editat clipul astfel încât să dea vina pe susținătorii lui Trump. Până se va afla adevărul, fosta soție a lui Offset va trebui să plătească daune în valoare de 200 de milioane de dolari.