The Vampire Diaries a fost unul dintre cele mai urmărite seriale pentru adolescenți și nu numai. Povestea Elenei, a lui Damon și a lui Stefan ar putea avea parte de o continuare plină de surprize.

Veștile bune circulă repede. Chiar dacă nu este oficial, Twitter-ul și presa internațională vuiesc de zvonuri cu privire la o posibilă continuare a serialului The Vampire Diaries. Fanii așteaptă cu nerăbdare sezonul 9 al celebrului serial și speră ca producătorii să confirme asta. Momentan, nu se știe dacă personajele vor fi interpretate de aceiași actori, dar ceea ce se știe sigur este faptul că Ian, cel care i-a dat viața lui Damon, nu mai vrea să audă de astfel de roluri.

De aceeași părere este și colega lui de platou, Nina Dobrev. Frumoasa actrița nu are de gând să reia povestea vampirilor și, dacă este să dăm crezare celor spuse de către producătoarea serialului la încheierea sezonului 8, este posibil ca acela să fi fost și ultimul.

”Cel mai mare avantaj în industria media este că poți lua anumite decizii alături de echipa ta. Noi, cei din spatele The Vampire Diaries am discutat și am ajuns la următoarea concluzie: sezonul 8 va fi ultimul”. 

Cine știe? Poate s-a răzgândit între timp.