Cum o face el, nu o face nimeni! Golden boy-ul suprem, Alex Velea a decis că este mult mai elegant să transmită un mesaj pentru Lino Golden și Mario Fresh prin intermediul unei piese. 

The big scandal is here! Una dintre cele mai mari case de producție de la noi din țară trece prin schimbări radicale. Alex Velea și ”fiii lui adoptivi” au decis să o ia pe căi separate. Scandalul dintre artiști a ars la foc mocnit până când aceștia au hotărât să își arunce vorbe grele în online. 

Alex Velea a schimbat genul muzical și o dă din ce în ce mai bine la capitolul replici acide. Iubitul Antoniei a simțit că pe Instagram nu poate să spună prea multe despre Mario Fresh și Lino Golden, așa că a lansat o piesă pentru asta. ”@Fake-urile” a fost urcată pe canalul Trapanele All Stars și a adunat aproape jumătate de milion de vizualizări în doar o zi de la lansare.

”Ai vrea să fii și tu ca mine, dar nu prea ai palmares/ Te iau peste tot / Rămâi doar un nepot / Ai uitat de unde ai plecat. De ce să fiu rege, când pot să fiu zeu!”, cântă Alex în noua piesa. Scandalul este desparte de a fi gata, așa că fanii așteaptă acum replică de la foștii ”băieți de aur”.