Alex Velea trage linie și concluzionează unul dintre cele mai mari scandaluri din industria muzicală. Velea a vrut să facă lumină în acest conflict care s-a desfășurat de săptămâni bune în online.

Cine este de vină? Ne spune Alex Velea. Artistul a postat un videoclip pe canalul de Youtube în care a vorbit despre relația pe care o are cu Lino Golden și cu Mario Fresh. Velea este dezamăgit de comportamentul foștilor membri Golden Boy Society și susține că prietenia lor adevărată s-a încheiat în momentul în care ”fii lui adoptivi” au început să aibă prietenii false cu foști dușmani.

”Nu vreau să dau în oameni pe care i-am iubit și care au crescut lângă noi și pe care i-am considerat familia mea. În momentul în care noi ne-am hotărât să îi luăm în casa noastră, casă în care au crescut 4 ani, mulți ne-au întrebat ce este în capul nostru. Am ignorat șansele inexistente pe care alții le-au acordat și am văzut în ei ambiție și talent. 

De ce nu mai sunt Lino și Mario la Golden Boy Society? Văzând această transformare a lor, am sperat să nu se întâmple ce s-a întâmplat, dar, cumva, mă așteptam la treaba asta. Una din probleme e că ei și-au dorit ca noi trei să rămânem la Golden Boy Society, eu, Mario și Lino, deși atunci când ei au venit în formulă erau și Rashid și Jon Băiat Bun, prietenii mei cei mai buni. Când am făcut Golden Boy Society mi-am dorit să creez o familie care se sprijină și la bine și când cifrele scad. Lino și Mario în momentul în care au dat de faimă și atenție au uitat acest lucru.”

Alex Velea a ținut să menționeze cât de dezamăgit este de prietenia dintre Lino Golden și Abi Talent, persoana care ar fi făcut orice ca să îl distrugă pe Lino. Cum l-a caracterizat Alex pe Lino?! Persoana care este dispusă să lingă acolo unde a scuipat.