Era și timpul! După un program încărcat și după videoclipuri pe bandă rulantă, Antonia și-a făcut bagejele și a zburat departe de casă. Artista a ales una dintre cele mai bine cotate destinații de vacanță, așa că Instagramul este pregătit pentru imagini noi.

Antonia profită de vremea bună, dar departe de casă. Artista și-a făcut curaj și a zburat departe de casă, mai exact în Maldive. Chiar dacă pandemia a schimbat regulile de călătorie, Antonia nu s-a dat bătută și a plecat la kilometri distanță. Anto a postat deja prima imagine din vacanță, iar comentariile și like-urile nu au încetat să apară. Printre cele care i-au comentat Antoniei se numără bunele ei prietene INNA și Delia.

Delia nu s-a putut abține și deja a oferit primul spoiler despre următoarea ei vacanță. Artista i-a transmis Antoniei că în câteva zile va merge și ea în Maldive și, cel mai posibil se vor întâlni. Fanii de abia așteaptă poze cu cele două dive și, poate de data asta, Delia se ține de cuvânt și începe să posteze mult așteptatele episoade de travel vlog.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)