Când sunt 20 de grade afară, când plouă, ba la munte chiar ninge. Prea capricioasă e vremea asta! Pun pariu că şi voi abia aşteptaţi vara, mai bine spus soarele şi marea. Ca să treacă timpul mai uşor până se deschide sezonul, să ne delectăm cu nişte fotografii din albumele de vacanţă ale celor mai plimbăreţe vedete din muzica românească.

Începem cu Delia, pentru că este cea mai mare amatoare de vacanţe dintre toţi. Ba, mai mult, are chiar şi o afacere în turism, un site de consultanţă, care te învaţă cum să-ţi planifici concediul. De la începutul anului, Delia a făcut deja două vacanţe exotice. Tocmai s-a întors din Maldive.

 

 „Iubesc caldura, soarele, apa si plajele superbe”, a scris Andreea Bălan pe unul dintre conturile sale de socializare. Se vede! Aici e în Caraibe.

Andreea Bănică abia aşteaptă să vină vara, pentru că are câteva destinaţii preferate. În prima fotografie e în Grecia, pe plaja Antisamos, iar în cea de-a doua la Port Aventura, undeva la sud de Barcelona.

Elenei Gheorghe îi place în Turcia, mai precis în Belek, Antalya.

Şi tot în Belek s-a simţit foarte bine şi Corina.

Antonia s-a plimbat, printre alte locuri frumoase, şi prin Dubai. Prima fotografie este de acolo.

Inna se plimbă de la un capăt la celălalt al pământului pentru concerte. Când are timp dă o fugă şi pe plajă. În prima poză e la Miami, iar în cea de-a doua nici nu contează unde e, important e că…e.