”La Casa de Papel” este un serial fenomen care a cucerit milioane de persoane. Actorii au cucerit din prima inimile fanilor, iar printre cele mai îndrăgite personaje se află Tokyo, interpretat de actrița Ursula Corbero.

“La Casa de Papel” sau “Money Heist” a devenit cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleza, în momentul lansării pe Netflix. Acțiunea sezonului 4 este una controversată: El Profesor crede că Lisabona a fost executată, Rio și Tokyo au aruncat în aer un tanc al armatei și Nairobi se zbate între viață și moarte. Banda trece prin unul dintre cele mai dificile momente, iar apariția unui inamic printre ei va afecta jaful, a transmisNetflix într-un comunicat.

Save the date! ”La Casa de Papel” revine pe Netflix. S-a anunțat data oficială!

Printre preferate fanilor se numără Tokyo, pe care aceștia s-au obișnuit să o vadă cu părul tuns scurt și brunet, însă, înainte de a face parte din banda Profesorului, aceasta avea un look total diferit. Aceasta a apărut pentru prima dată pe micul ecran în reclame, în anul 2002, iar de atunci proiectele nu au încetat să apară.

Tu o recunoști?