Fanele seriei ”Fifty Shades” trebuie să fie foarte dezamăgite. Jamie Dornan, aka Christian Grey, nu apare în nicio secvență dezbrăcat complet, nici în cel de-al treilea film.

În timp ce Anastasia (Dakota Johnson) a arătat cam tot ce era de arătat până acum în film, nu există niciun cadru cu Mr. Grey gol pușcă. Regizorul James Foley a explicat de ce: ”Am filmat și scene în care era nud. Dar au picat la montaj. Sunt o mulțime de astfel de scene filmate, dar care nu au ajuns în montajul final”, a spus el pentru Entertainment Tonight.

Personajul principal, Jamie Dornan, a simțit și el nevoia să explice, într-un interviu acordat la premiera filmului ”Fifty Shades Freed”: ”Dacă ajută cu ceva în poveste să arăt mai mult, atunci o voi face. Dacă nu simt că aduce un plus sau că nu este necesar în scenariu, nu cred că este nevoie ca eu sau Dakota să ne arătăm părțile intime”. 

Și totuși... 75% dintre spectatorii filmului sunt femei, așa că (măcar) un cadru cu Mr. Grey gol cu siguranță le-ar fi bucurat pe privitoare.