Irina Rimes are gusturi bune atunci când vine vorba de muzica. Artista s-a gândit și la fanii ei și astfel și-a făcut un playlist cu piesele pe care le pune pe repeat atunci când nu este la studio. Te coving să le adaugi și tu?

Irina Rimes a avut un an plin. Artista a lansat multe piese, s-a mutat la Paris, iar asta nu e tot. Irina sigur mai are multe surprize pentru fanii ei, dar le păstrează pentru a le dezvălui treptat. Momentan, artista și-a făcut public playlistul cu acele piese care îi dau o stare bună de la primul play.

Speaking of that, chiar ea a lansat o piesă care efectiv i-a cucerit pe fani din prima. Este vorba despre colaborarea cu Grasu XXL care a venit de nicăieri și care a ajuns fix acolo unde trebuie. ”Piesa inițială a fost scrisă în limba rusă pe versurile Darei, pe care eu le-am pus pe muzică, ai ieșit o piesa atât de frumoasă încât ne-am gândit să o facem și în limba română, @alexcotoi a trimis-o lui @blanadeurs să o asculte și s-a legat totul foarte rapid. Există piese la care trebuie să te chinui să le bagi într-o zonă sau să le scoți dintr-o zonă, să faci strategii de promovare sau pur și simplu să ai emoții ce se va întâmpla cu piesa în chestiune, dar pentru piesa asta totul a mers ca pe roate. Totul s-a întâmplat atât de natural și neforțat încât mă bucur că a apărut ca să ne facă, cel puțin nouă, viața mai frumoasă.”, a scris Irina.

Cu siguranță fanii s-au regăsit în piesele alese de Irina Rimes pentru playlistul ei, ”nebunie” și mulți dintre ei consideră că au gusturi comune.

Preferatele tale se află pe listă?