UPDATE: La câteva ore după ce fotografia cu Justin Bieber având pantalonii uzi a împânzit internetul, artistul a dat explicaţia. A postat un mesaj pe Twitter în care a lămurit lucrurile.

A făcut sau nu pe el? Justin spune că şi-a udat pantalonii după ce a primit flori de la fani, iar într-o curbă apa din vază s-ar fi vărsat pe pantalonii lui. Să îl credem sau…?!

***************************************************************************************************

 Şoc şoc şoc! Nimeni nu se aştepta la aşa ceva! Internetul a luat-o razna după ce paparazzi l-au surprins pe Justin Bieber cu o pată destul de mare pe panatalonii de trening de 400 de dolari şi toată lumea se întreabă acum dacă Biebs a făcut pe el?!

PIESĂ NOUĂ: Calvin Harris ft. Frank Ocean, Migos – Slide

Adevărul e că sunt doar două variante: ori s-a udat cu ceva, ori într-adevăr a ajuns prea târziu la baie. Pata e într-o poziţie care te-ar duce cu gândul mai degrabă la a doua variantă.

Ce s-a întâmplat exact probabil nu vom afla niciodată. Doar el ştie! Ca să se scoată, indiferent cum ar fi, Bieber a postat şi un meme pe contul său de Instagram, în care spune că nu eşti cool dacă n-ai făcut pe tine. Voi ce ziceţi?

You ain’t cool unless you pee your pants

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber) pe