UPDATE 2: Cheloo, de la Paraziții, a fost pus sub control judiciar, într-un dosar de trafic de droguri. Cheloo are şansa să-şi dovedească nevinovăția în libertate, după ce ar fi încercat să plaseze câteva grame de cannabis unui ofițer sub acoperire.

 UPDATE: "Mă simt ca un lup între oi" a declarat Cheloo, la intrarea la DIICOT. Membrul trupei Paraziții a venit cu zâmbetul pe buze la audieri. La casa sa din Breaza, ofițerii DIICOT au găsit câteva grame de cannabis, deținut pentru consum propriu.

SURSA FOTO: Inquam Photos

 A cântat despre droguri, dar se pare că nu s-a limitat doar la atât. Procurorii DIICOT l-au adus la audieri pe Cheloo de la Paraziții, sub acuzația de consum şi trafic de droguri de mare risc.

Pe numele său adevărat, Cătălin Ştefan Ion, Cheloo ar fi făcut schimb de vicii la petreceri, aducând diverse cantități de droguri, în special cannabis, pe care îl împărțea şi cu ceilalți invitați.

În dosar sunt vizate în total 90 de persoane, care urmează să fie aduse la audieri. Potrivit anchetatorilor, ar fi vorba de o întreagă rețea de trafic de droguri. Azi noapte şi azi dimineță s-au făcut 10 percheziții în Bucureşti şi Prahova, inclusiv la locuința lui Cheloo, care din 2014 s-a mutat într-un sat de munte, în apropiere de Breaza.

Întreaga rețea este filată încă din 2015.

Revenim cu amănunte, dacă se întâmplă ceva nou. Stați pe ZUTV.RO.