Dua Lipa nu putea să le dea fanilor o veste mai bună. Artista este pusă pe fapte mari și după ce a lansat noul album este mai pregătită ca niciodată să culeagă laudele. Deja a început pe Spotify!

Albumul ”Future Nostalgia” pe care Dua Lipa l-a lansat anul trecut a reprezentat o nouă eră în cariera ei. Piesele au mers foarte bine și i-au adus artistei multe recorduri. Acum, la aproape un an distanță, Dua a lansat partea a doua de la Future Nostalgia. Artista și-a anunțat fanii printr-o postate pe Instagram: ”B-Sides are on the way...”

Proud sister. Dua Lipa, mândră de sora ei mai mică. Uite cât de talentată este Rina Lipa!

Dua nu s-a mulțumit cu un simplu album, așa că anul trecut a lansat remix-uri cu Madonna și Missy Elliott, a susținut concerte online și toate sub amprenta ”Future Nostalgia”. Atunci când a lansat albumul, Dua a recunoscut că s-a inspirat de la muzica din anii '80 și tot aceeași direcție a urmat-o și cel mai recent material al artistei.

”Future nostalgia: The Moonlight edition” s-a lansat pe 12 februarie cuprinde piese de pe primul album, dar și piese noi. La câteva săptămâni de la lansare, Dua scrie istorie pe Spotify. ”Future Nostalgia: The Moonlight Edition” este în top 5 cele mai ascultate albume lansate de o femeie. 

You go, girl!