Gigi Hadid a sărbătorit Ziua Tatălui și a postat o fotografie nemaivăzută cu Zayn Malik și cu fetița lor. Fotomodelul i-a făcut și o declarație de dragoste tătălui fetiței ei, prin intermediul descrierii fotografiei. 

Vedetele de peste Ocean au sărbătorit în weekend Ziua Tatălui și fiecare a marcat momentul cum a știut mai bine. Gigi Hadid a postat pe Instagram o fotografie cu Zayn Malik și cu fetița lor și a ținut să îi transmită iubitului ei un mesaj de dragoste. Este primul an când Zayn serbează această zi în postura de tătic, iar iubita lui nu putea lăsa să treacă ziua fără să o marcheze, într-un fel sau altul. ”Khai este foarte norocoasă să aibă un tată care o iubește atât de mult și ar face orice să o vadă zâmbind. La mulți ani de Ziua Tatălui, Zayn! Sunt atât de recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le-a moștenit de la tine. Te iubim foarte mult”, a scris Gigi Hadid în descrierea fotografiei. 

Momentul adevărului. S-au căsătorit sau nu Zayn și Gigi Hadid în secret?

Imaginea cu care a sărbătorit modelul Ziua Tatălui este o fotografie pe care le-a făcut-o Gigi Hadid iubitului și fetiței lor. Zayn o ține în brațe pe micuța Khai, lângă un glob pământesc luminos. Imaginea a adunat peste patru milioane de like-uri într-o zi de când a fost publicată. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)