După o săptămână în care ne-a făcut în ciudă cu temperaturile ridicate și cu peisajele minunate din Maldive, Alina Eremia se întoarce acasă. Pentru ca vacanța să fie una de neuitat, artista a avut câteva probleme în drumul către casă.

Nici măcar pandemia nu a putut să o țină în loc pe Alina Eremia. Artista și-a făcut bagajele și a zburat împreună cu iubitul ei într-o destinație exotică. Maldive i-a fost ca o a doua casă artistei timp de o săptămână, iar imaginile postate de artistă pe contul de Instagram ne-au făcut să visăm cu ochii deschise la soare, plajă și mare.

Cum tot ce este frumos durează puțin, vacanța Alinei Eremia a ajuns la final. Artista și-a făcut din nou bagajele, însă nu cu aceeași fericire ca la plecare și a mers către aeroport. De abia de acum aveau să înceapă peripețiile. Artista a fost la un pas de a pierde avionul către casă. 

”Am avut întârziere de o oră la plecare și intervalul de timp dintre zboruri a fost mic. Practic, am aterizat la 7:10 și la 7:20 aveam boarding-ul în celălalt avion, în condițiile în care dura jumătate de oră să ajungi la poartă.”, a spus Alina pe Insta stories.