Kanye West este mai supărat ca niciodată. KUWTK, reality show-ul fostei sale soții, Kim Kardashian a ajuns la final și, odată cu noul episod au ieșit la suprafață detalii supărătoare. Atât de supărătoare, încât Kanye a apăsat butonul de unfollow pentru toți membrii familiei.

Kanye West a luat o decizie radicală. Rapperul nici nu vrea să mai audă de familia fostei sale soții, mai ales după ce a urmărit ultimul episod din sezonul final al reality show-uului KUWTK. Kanye nu mai urmărește pe nimeni din familia Kardashian pe Twitter, iar asta s-a întâmplat după ce a aflat motivele pentru care Kim a ales să pună capăt mariajului cu el. Dacă pe Twitter situația este destul de gravă, se pare că pe Instagram rapperul o mai are la follow doar pe Kim din întreg clanul Kardashian. 

Kanye, n-ai deloc gusturile rele! Rapperul și-a serbat ziua de naștere alături de Irina Shayk. Uite cum au fost surprinși!

”Kanye e altfel de la un an la altul. Știu că trebuie să fim împreună pentru a ne crește copiii. Este un tată extraordinar și cred că merită pe cineva care să fie trup și suflet alături de el, să îl sprijine și să se mute în Wyoming. Eu nu pot să fac asta. Ar trebui să aibă o soție care să meargă după el peste tot.” a spus Kim în episodul din Keeping Up with The Kardashians.

Chiar i-a dat unfollow lui Kim și întregului clan Kardashian, Kanye a petrecut momente de neuitat alături de Irina Shayk, fosta parteneră a lui Bradley Cooper. Cei doi au mers de ziua lui Kanye la Paris și se pare că relația dintre ei avansează.