BTS se poate lăuda cu unul dintre cele mai mari fan base-uri din lume. Trupa coreeană știe cum să își răsfețe urmăritorii, iar aceștia, la rândul lor le pregătesc cele mai frumo

Fanii celor de la BTS s-au mobilizat și au pus la cale cea mai frumoasă surpriză pentru V. Chiar dacă artistul este născut în luna decembrie, fanii acestuia au dat startul cadoului încă de pe acum. Un fan base din China, CHINA Baidu Vbar a creat un eveniment de strângere de donații pentru ziua artistului și deja au bătut primul record. În primul minut de la lansarea campaniei de strângere de fonduri s-au adunat peste 470.000 de dolari. 

”Everlasting & infinity” și-a autodepășit recordul de anul trecut, atunci când într-un minut au adunat 144.000 de dolari, iar în 59 de zile și 14 minunte aproape 870.000 de dolari. Pe lângă faptul că îl vor sărbători pe V, fanii acestuia cu siguranță vor face și donații în numele lui, așa cum au făcut-o și până acum.

Chiar dacă mai au de așteptat până la ziua lui V, fanii lui și ai trupei BTS se pot bucura în curând de noua lor piesă. BTS a pregătit deja planul de atac pentru perioada următoare. Băieții vor să lanseze peisă nouă pe 21 mai. ”Butter” va fi cel de-a două piesă în engleză a celor de la BTS, după ”Dynamite”, piesă care a atins record după record.