Hailey Bieber a lansat în urmă cu câteva zile propria ei linie de produse cosmetice. Vedeta a dat lovitura, căci produsele s-au epuizat în timp record. Cum succesul vine la pachet și cu aspecte mai puțin plăcute, acum, soția lui Justin este dată în judecată din cauza noului ei business.

Hailey Bieber nu este deloc scutită de neplăceri. În loc să se bucure de succesul noii ei afaceri, fostul model este nevoit să dea cu subsemnatul pe la instanțe. Hailey este dată în judecată de către un brand de haine deținut de Purna Khatau și Phoebe Vickers.

Cele două o acuză pe soția lui Bieber că a furat numele business-ului lor de haine care, surprinzător sau nu, este „ Rhode NYC”. Mai mult, cele două susțin că Hailey vrea să profite de acest lucru pentru a se extinde.

Potrivit lui Phoeber, Hailey și-a indus fanii în eroare spunând mereu să cumpere produsele Rhode pentru că publicul știa că Rhode este atribuit unui brand de haine, nu de cosmetice. Totuși, se pare că Hailey a avut o încercare de a cumpăra numele de la Purna și Phoebe în 2014, dar a fost refuzată. 

„Am petrecut ani întregi lucrând la formulele produselor noastre alături de dermatologi și chimiști pentru a ne asigura că fiecare produs protejează piele. Formulele noastre se bazează doar pe ingrediente de foarte bună calitate”, spunea Hailey.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rhode skin (@rhode)