Kris Jenner a pus capăt filmărilor de la reality show-ul ”Keeping Up with the Kardashian” de teamă că imaginea familiei ar putea fi pusă în pericol de Kanye West și episoadele lui de bipolaritate. Se pare că acum cea care ridică probleme este chiar ea.

Kris Jenner este preocupată de imaginea pe care o are familia ei în presă și la toate evenimentele la care participă. Odată cu înscrierea lui Kanye în cursa electorală au apărut și episoadele de bipolaritate în care rapperul a spus câteva lucruri care nu au fost benefice pentru familia Kardashian. Acesta a fost și motivul pentru care Kris a decis că este mai bine să încheie ”Keeping Up with The Kardashian” după 14 ani de filmări.

Familia Kardashian a devenit un brand pe care Kris Jenner îl controlează foarte bine. Acum, imaginea tuturor este pusă în pericol chiar din cauza momager-ului care a primit acuzații foarte grave din partea unui fost bodyguard. 

Marc McWilliams este cel care o acuză pe Kris, printre altele și de hărțuire sexuală. Fostul bodyguard susține că evenimentele s-au întâmplat în perioada 2017-2018 atunci când petrecea foarte mult timp cu Kris Jenner și fiica ei, Kourtney. Marc a detaliat comportamentul lui Kris în documentele pe care le-a depus la tribunal, spunând că a primit multe întrebări despre viața lui privată, dar și despre dorința de a avea o relație cu mama miliardarelor.

În septembrie 2018, McWilliams a demisionat din a mai lucra pentru Kris, dar a continuat să fie bodyguardul lui Kris. În tot acest timp, Kris și echipa ei a negat acuzațiile primite.