Kris Jenner a pus capăt filmărilor de la reality show-ul ”Keeping Up with the Kardashian” de teamă că imaginea familiei ar putea fi pusă în pericol de Kanye West și episoadele lui de bipolaritate. Se pare că cea care a ridicat probleme este chiar ea.

Kris Jenner este mereu preocupată de imaginea pe care o are familia ei în presă și la toate evenimentele la care participă. Familia Kardashian a devenit un brand pe care Kris Jenner îl controlează foarte bine. Recent, imaginea tuturor a fost pusă în pericol chiar din cauza momager-ului care a primit acuzații foarte grave din partea unui fost bodyguard. 

Marc McWilliams este cel care o acuză pe Kris, printre altele și de hărțuire sexuală. Fostul bodyguard susține că evenimentele s-au întâmplat în perioada 2017-2018 atunci când petrecea foarte mult timp cu Kris Jenner și fiica ei, Kourtney. Marc a detaliat comportamentul lui Kris în documentele pe care le-a depus la tribunal, spunând că a primit multe întrebări despre viața lui privată, dar și despre dorința de a avea o relație cu mama miliardarelor.

În septembrie 2018, McWilliams a demisionat din a mai lucra pentru Kris, dar a continuat să fie bodyguardul lui Kris. În tot acest timp, Kris și echipa ei a negat acuzațiile primit și nici nu s-au prezentat la audieri.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)