Chiar dacă nu este la prima relație, Kim Kardashian pare să fie mai geloasă ca niciodată. Miliardara a trecut deja la fapte, iar cei care o supără primesc direct unfollow. A aflat asta pe pielea ei Miley Cyrus.

Anul trecut, Miley Cyrus și Pete Davidson au creat un moment special pentru fanii lor. Cei doi au părut foarte apropiați, dar toți știu că au jucat un rol doar de dragul artei. Ei bine, se pare că Kim Kardashian nu a fost deloc de acord cu atitudinea lui Miley Cyrus. Miliardara a simțit că relația ei este în pericol, așa că a decis să taie răul de la rădăcină. Ieri, Kim K i-a dat unfollow lui Miley Cyrus și toți au rămas uimiți să vadă până unde poate merge gelozia. 

Totul a început din emisiunea lui Jimmy Fallon din 9 decembrie 2021. Miley și Pete au fost invitați atunci și au glumit cot la cot cu moderatorul. La un moment dat, Miley a glumit și i-a spus la Pete că mai bine se combina cu ea decât cu Kim Kardashian. Kim nu a mai ținut cont că Miley și Pete sunt prieteni din 2017 și s-a supărat foarte tare.