Billie Eilish trece printr-o perioadă de schimbări de look și de stil. Artista se pregătește să lanseze un album nou, și-a schimbat culoarea părului și a renunțat la hainele largi, care îi acopereau formele, în favoarea unor outfit-uri extrem de provocatoare și a pozat pentru revista Vogue. 

Billie a lucrat intens în ultima perioadă la albumul nou, pe care îl va lansa pe 30 iulie. ”Happier Than Ever” va conține 16 piese, iar pe prima dintre ele o promovează deja cu videoclip și tocmai a lansat ”Your Power”. Artista trece printr-o perioadă foarte inspirată, pe toate planurile, iar acest lucru se vede în tot ce face. La începutul anului a lansat un documentar despre viața ei, cu care a cucerit platformele de streaming. Recent, a renunțat la look-ul semnătură și s-a vopsit blond platinat. Și pentru ca transformarea să fie totală, Billie a renunțat și la hainele largi pe care le purta și a pozat în ipostaze provocatoare pentru revista Vogue. 

But first, the song. Billie Eilish pregătește album nou și a lansat ”Your power”. Ai văzut videoclipul?

Poza de pe coperta revistei, pe care Billie a postat-o pe contul ei de Instagram, a stabilit un record de like-uri și a adunat un milion de aprecieri în șase minute. Între timp, imaginea are aproape 16 milioane de like-uri and still counting. Billie a purtat un corset roz satinat, cu detalii din dantelă, o fustă creion și mănuși lungi din latex și are o atitudine de femme fatale. Billie a schimbat mai multe ținute la ședința foto, una mai provocatoare ca alta. Imaginea cu ea îmbrăcată într-un body nude, cu dresuri cu port-jartier și un trench maro a fost alta pe care cei care o urmăresc au apreciat-o.