Smiley și Gina sunt de departe cele mai emoționate și nerăbdătoare vedete de anul acesta. A mai rămas puțin timp până când cei doi vor face cunoștință cu micuța lor și pot spune că sunt aproape gata pentru marele moment.

Smiley și Gina se apropie din ce în ce mai mult de momentul în care își vor ține în brațe micuța. Cei doi s-au pregătit intens pe toată perioada sarcinii, iar Gina s-a implict activ în redecorarea casei și în amenajarea camerei în care o vor primi pe prințesa lor. După câteva luni de muncă intensă, Smiley le-a arătat fanilor rezultatul și chiar a meritat fiecare secundă de stres sau de oboseală.

Emoții mari pentru Gina și Smiley. Uite cum se pregătesc cei doi pentru venirea pe lume a fetiței lor!

Dacă Gina este mai rezervată în ceea ce privește numele micuței, Smiley este genul de tătic care dă totul din casă. ”Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm după ce se întâmplă. Nu am o frică că o să fie fetiță, abia aștept să o văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. Abia aștept să o țin în brațe.”

Până când vor afla ce nume va avea mult așteptatul bebeluș, fanii celor doi se pot bucura de aventura viitorilor părinți pe social media. 

 

 

@smiley_omul

Ghiciti unde suntem 🤗 @gina.pistol #GuessWhereThisIs #baby #smiley

♬ "Welcome Home" by Radical Face - u can unfollow now.