Oricine a văzut ”Fifty Shades” s-a întrebat cum au reușit cei doi protagoniști să arate atât de bine în scenele fierbinți. Ei bine, în spatele secvențelor perfecte au stat luni întregi de muncă și antrenamente intense.

Pentru partea a doua a seriei, ”Fifty Shades Darker”, Dakota Johnson (Anastasia) și Jamie Dornan (Christian Grey) au petrecut cinci luni în sala de antrenamente. O antrenoare personală s-a ocupat ca ei să fie în formă maximă pentru scenele în care apăreau dezbrăcați. 

OMG! Protagonista din ”Fifty Shades” RENUNȚĂ la actorie

Ramona Braganza a amenajat o sală mobilă pe platourile de filmare de la ”Fifty Shades Darker” și a povestit că Dakota făcea antrenamente de cinci ori pe săptămână, concentrându-se pe zona picioarelor, iar Jamie se antrena cu ea de trei ori pe săptămână și lucra în principiu abdomenul, pentru că el mai mergea la sală și în afara orelor de filmare.

 

Cei doi s-au antrenat intens din ianuarie până în iunie, când au început filmările. Apropo, al treilea film din serie apare în februarie 2018 și se va numi ”Fifty Shades Freed”.