Fără doar și poate, Lady Gaga știe cum să fie altfel! Artista vrea să atragă de fiecare dată atenție la fiecare eveniment la care participă, iar acum s-a întrecut pe sine. Deși s-a mai cumințit, din când în când, Gaga plusează cu accesorii și piese vestimentare care lasă publicul cu gura cascată.

Stilul vestimentar al lui Lady Gaga a suferit modificări notabile de-a lungul timpului. La început, fanii artistei erau obișnuiți cu apariții extravagante, cu piese din latex, cu machiaj strident, dar toate astea sunt istorie acum. Gaga a evoluat din punct de vedere muzical și a trecut prin multe transformări, inclusiv vestimentare. Rochia din carne este emblematică pentru aparițiile ei, dar acum a trecut la un alt nivel. Chiar dacă nu mai șochează la fel de mult ca înainte, Gaga continuă să folosească tocuri gigantice sau accesorii neobișnuite.

Una dintre cele mai recente apariții ale sale a atras toate privirile și pe bună dreptate. Gaga a purtat o rochie albă, destul de cuminte pentru stilul ei, dar nu s-a oprit aici. Artista a purtat o rochie Magda Butrym cu buline, o pereche de ochelari de soare Valentino și o geantă roz Hermès Kelly, dar ineditul de abia de acum urmează. Gaga a adăugat ținutei sale touch-ul personal și a decis so poarte și un fular făcut din bancnote de 100 de dolari.

Imaginea este deja virală. I-ai dat like?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)