Tyga are probleme cu legea și a ajuns pe mâna poliției. Fosta lui iubită i-a făcut reclamație pentru violență domestică și a publicat și câteva fotografii prin care susține acuzațiile. Artistul s-a prezentat la poliție, dar a fost eliberat după ce a plătit cauțiunea. 

Camaryn Swanson, fosta iubită a lui Tyga, a decis să rupă tăcerea și l-a acuzat de violență domestică pe artist. Nu numai că l-a dat pe mâna poliției, dar a decis să facă publică dovada și pe Instagram, iar imaginile cu ea au fost preluate de toate publicațiile importante. Incidentul care a lăsat-o pe Camaryn cu vânătăi la ochi ar fi avut loc, potrivit spuselor ei, luni dimineața, când i-a făcut o vizită lui Tyga la el acasă. Deși nu a spus ce s-a întâmplat acolo și cum a ajuns să fie lovită de Tyga, Camaryn a publicat pe Insta Stories imagini cu care își susține acuzațiile împotriva fostului iubit. 

Am fost abuzată emoțional, psihologic și fizic și nu am de gând să mai ascund asta. Mă simt foarte rușinată că s-a ajuns la asta, dar trebuie să mă gândesc la mine”, a scris femeia în dreptul fotografiilor în care apare învinețită. Mai târziu a publicat și screenshot-uri ale unei conversații cu Tyga, adăugând că atunci când a încercat să plece, el a lovit-o și a împiedicat-o să plece, ținând-o captivă în apartamentul lui pentru câteva ore. 

Tyga a ajuns pe mâna poliției din Los Angeles în urma plângerii, iar după ce a fost audiat, a fost lăsat să plece, însă nu înainte de a plăti o cauțiune de 50.000$. Rapper-ul poate rămâne în libertate până la proces, cazul lui urmând să se judece la tribunal pe 8 februarie.