Lana Del Rey a reușit de fiecare dată să aibă apariții surprinzătoare și, unde mai pui că nici nu își bate prea mult capul cu asta?! Artista a revenit din nou în atenția Marelui Internet cu rochia pe care nimeni nu a putut să o uite. Și pe bună dreptate.

Pe covorul roșu de la Grammy toată lumea prezentă își dă silința să arate perfect și apelează la cei mai buni stiliști pentru un rezultat wow. Nu este și cazul Lanei Del Rey.

 În timp ce toată lumea se agita să își rezerve un loc în agenda celor mai cunoscuți designeri, Lana Del Rey a ales calea mai simplă și cea mai sigură pentru ea. A mers la mall, a căutat și a găsit rochia perfectă pentru marele eveniment din Los Angeles.

Artista a dezvăluit acest ”mic secret” într-un interviu: „Am văzut rochia în vitrina unui magazin, în timp ce așteptam ca iubitul meu să își cumpere o curea și am decis că este rochia perfectă pentru Premiile Grammy. Singurele mici modificări au fost făcute la nivelul taliei, în rest rochia purtată a fost exact așa cum am achiziționat-o din magazin.”